Over purus

"Alle kinderen worden sterren als wij ze laten stralen"Over Purus

Purus betekent in het Latijn puur en zuiver. Zoals een kind van nature is, puur en zuiver.

Een waardevol geschenk, je pure eigen IK, maar niet altijd makkelijk om te bewaren als je opgroeit door factoren van buitenaf en ervaringen welke je meemaakt. Wij spiegelen ons aan onze omgeving en passen ons aan wat van ons verwacht wordt of wat wij zelf denken dat van ons verwacht wordt.

Maar van binnen blijf je altijd je eigen pure IK met je eigen identiteit, kwaliteiten en talenten. En soms is een beetje hulp nodig om weer te weten wie je bent en waar jij je goed bij voelt, wat jou gelukkig maakt!
 

Wie ben ik?

Jarenlang heb ik gewerkt in de vastgoedsector, met veel plezier, maar toch voelde het of ik op een verkeerd spoor in mijn leven zat.
In de jaren die volgde kwam ik er steeds meer achter dat ik mij had laten vormen door wat er, dacht ik, van mij verwacht werd, presteren en keihard zijn in mijn werk. Ik was er goed in maar werd er niet gelukkig van. Zo wilde ik niet werken en zo wilde ik niet zijn. Dat moest anders.
Alles was te herleiden naar mijn kindertijd, waar ik mij eigen pure IK kwijt was geraakt.
Op een gegeven moment ontstond er rust in mijn leven waarin ik ruimte kreeg om weer naar mijn gevoel te luisteren, te weten wie IK ben en wat IK wil maar ook welke gevoelens van mij zijn en welke van iemand anders.
En heb ik besloten mijn gevoel en hart te volgen. Ik ging terug naar school, ik werd kindercoach! In een woord GEWELDIG! Een cadeau voor mijzelf, hoe mooi is dat?!
Naast de studie tot kindercoach ben ik coach van het ondersteunende programma De Kinderen Scheiden Mee, een programma waar ik, als kind van gescheiden ouders, destijds graag van had gewild dat er zoiets geweest zou zijn.

Ik woon samen met mijn man Bart en onze zoon (2018) in Vlissingen. Naast mijn passie voor mijn werk als zelfstandig kindercoach, zet ik mij in als vrijwilliger voor de stichting Petje Af in Goes als coach.
Daarnaast gaan wij er graag als gezin op uit, wandelen, fietsen, op reis, knutselen, bakken, genieten van de kleine en grote dingen in het leven! Alles vanuit mijn pure IK.